Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ – PULSE – Ιούνιος 2023 (3η έρευνα): Σταθεροποιούνται τα ποσοστά των κομμάτων – Οι τάσεις 2 ημέρες πριν την κάλπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ – PULSE – Ιούνιος 2023 (3η έρευνα): Σταθεροποιούνται τα ποσοστά των κομμάτων – Οι τάσεις 2 ημέρες πριν την κάλπη – Το δεύτερο μέρος της μεγάλης δημοσκόπησης που πραγματοποίησε η Pulse παρουσίασε στο κεντρικό του δελτίο ο ΣΚΑΪ, λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της κάλπης την Κυριακή το πρωί στις 7.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, η οποία διεξήχθη στο διάστημα 20 με 22 Ιουνίου, δύο ημέρες πριν ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία, ανέδειξε ένα βασικό στοιχείο: Τη σταθεροποίηση των ποσοστών που συγκεντρώνουν τα κόμματα.

Παρ’ ότι το διάστημα των τελευταίων ημερών είναι κρίσιμο για το πού θα καταλήξουν οι αναποφάσιστοι, οι έρευνα έδειξε ότι παραμένει αμετάβλητο το ποσοστό των ψηφοφόρων που δεν έχουν καταληξει στην επιλογή τους (5,5%), όπως και τα ποσοστά των κομμάτων.

Πιο αναλυτικά, η Νέα Δημοκρατία δείχνει να εξασφαλίζει την αυτοδυναμία, με διαφορά 19,5% από τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ιδιο σταθερά παραμένουν τα ποσοστά και των υπολοίπων κομμάτων, με εξαίρεση το ΚΚΕ, το οποίο δείχνει να «τσιμπάει» μισή μονάδα, ανεβαίνοντας από το 6,5%, στο 7%.

Play Video

Στις 19,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Η Νέα Δημοκρατία, και στο δεύτερο μέρος της έρευνας, διατηρεί το ποσοστό της στο 38,5%, αλλά και τη διαφορά των 19,5 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επίσης παραμένει στο 19%.

Pulse
Pulse

Αμετάβλητα τα ποσοστά και με την κατανομή των αναποφάσιστων

Σταθερά παρουσιάζονται τα ποσοστά των κομμάτων και με την κατανομή των αναποφάσιστων. Το εύρος της ΝΔ ξεκινά από 37,8% και φτάνει στο 43,8%, ενώ του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά από 17,8% και φτάνει στο 22,8%.

Pulse

Βασικό σενάριο με 7κομματική Βουλή – Πώς κατανέμονται οι έδρες

Τα στοιχείο της έρευνας αναδεικνύουν ως βασικό σενάριο την 7κομματική Βουλή, ενώ στο β’ μέρος της δημοσκόπησης φαίνεται να «παγιώνεται» και ο αριθμός των εδρών που  θα καταλάβει το κάθε κόμμα.

Pulse
Pulse
Pulse
Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ – PULSE – Ιούνιος 2023 (3η έρευνα): Σταθεροποιούνται τα ποσοστά των κομμάτων – Οι τάσεις 2 ημέρες πριν την κάλπη

Ειδήσεις Βραδινό Δελτίο | Η μεγάλη δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ | 23/06/2023 – (ΒΙΝΤΕΟ)

(πηγή: skai.gr)