Site icon pulserc.gr

Καθημερινή της Κυριακής: «Τα μισά μάτια καρφωμένα στο ψέμα» – Αναφορά σε PULSE

Καθημερινή της Κυριακής: «Τα μισά μάτια καρφωμένα στο ψέμα» – Αναφορά σε PULSE – Αναδημοσιεύουμε το πολύ ενδιαφέρον άρθρο της Τ. Καραϊσκάκη στην «Καθημερινή της Κυριακής» (1/11/2020):

Τα μισά μάτια καρφωμένα στο ψέμα

«Η λήθη είναι από τις καθαρτήριες τέχνες μας, από τα επιζήτητα γιατρικά μας. Εύκολα φρίττουμε με τις περί των ηθών μας αποκαλύψεις, τάχιστα αδιαφορούμε κι αστραπιαία λησμονούμε. Ωσπου, οι καρποί και οι συνόψεις μιας νέας έρευνας μας κεραυνοβολούν εκ νέου με τα ίδια αμετάλλακτα δεδομένα: οι μισοί Ελληνες πιστεύουν στις περί του κορωνοϊού θεωρίες συνωμοσίας· τρομακτικό σε ημέρες καλπάζουσας εξάπλωσης του ιού.

Ερευνα της PULSE για την «Κ» τον Ιούνιο είχε δείξει ότι το 50% των Ελλήνων πιστεύει πως ανθρώπινο χέρι κατασκεύασε τον SARS-CoV-2· εμπρόθετα (για τον έλεγχο των πληθυσμών και την πώληση εμβολίων) ή από λάθος.

Ερευνα της Ιατρικής Σχολής και της Πρυτανείας του ΑΠΘ την ίδια περίοδο είχε αποκαλύψει ομοίως ότι το 50% των φοιτητών υιοθετεί ελαφρόκαρδα τη σχετική συνωμοσιολογία.

Και ήρθε προ ημερών η παγκόσμια έρευνα του Πανεπιστημίου Johns Hopkins να επικυρώσει το ήδη διαπιστωμένο: το 46% των Ελλήνων –το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό στον κόσμο (προηγείται η Νιγηρία με 59%)– θεωρεί ότι η καταγεγραμμένη θνητότητα από τον ιό είναι ένα ψέμα (με στόχο την τρομοκράτηση των πολιτών ώστε να στερηθούν τις ελευθερίες τους χωρίς αντιδράσεις).

Καθημερινή της Κυριακής: «Τα μισά μάτια καρφωμένα στο ψέμα» – Αναφορά σε PULSE

Το αποκαρδιωτικό ποσοστό επιβεβαιώνουν οι συχνές αναρτήσεις «μαρτυριών» από ελληνικά νοσοκομεία ότι γιατροί δήθεν πιέζουν συγγενείς θανόντων να δηλώνουν ψευδώς ότι ο άνθρωπός τους κατέληξε από τον SARS-CoV-2…»

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου που δημοσιεύθηκε στην «Καθημερινή της Κυριακής» πατώντας εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση Καθημερινή-PULSE: Ενας στους δύο πιστεύει ότι ο ιός είναι κατασκεύασμα (γραφήματα)

Exit mobile version